Demo

Dalhart ERP

Korlátlan felhasználású, saját webshoppal egybeépített 25 millió forintos integrált vállalatirányítási rendszer 10 havi részletre, mindössze havi 790 000 forintért?

 

A vállalatirányítási rendszerek úgy élnek a kis-, és középvállalkozások vezetőinek képzeletében, mint amelyek lefedik ugyan a tevékenységükhöz szükséges szoftveres támogatás szinte teljes palettáját, azonban mindezt nagyon drágán, hosszú bevezetési időszakkal és nagy munkaerő ráfordítással.

Sajnos a végeredményként nyert optimalizált munkafolyamatok és integráció pedig jó esetben csak 3-4 év alatt hozza vissza a belefektetett pénzt és időt.

A nagy nevek a vállalatirányítási-rendszer piacon az átadás után is folyamatosan sokba kerülnek, ha biztonságban akarja magát tudni a cég a további működésével kapcsolatban!

Mindez igaz ugyan, de ettől még egy bizonyos méret után elkerülhetetlen egy cég életében vállalatirányítási szoftver bevezetése a jövőbeli hatékonyság megőrzésére és a továbbfejlődés biztosítására!

Amit mi nyújtunk ezen a területen Önnek és cégének, az egy saját webshoppal egybeépített 25 milliós vállalatirányítási rendszer havi 790 000 forintért 10 hónap alatt részletekben kifizetve.

Ez a cím egy nagy kedvezménynek tűnik ugye? Nos, az is. De koránt sem az ár a nagy kedvezmény benne.

Mit kap(hat) manapság 25 millió forintért ezen a piacon? És itt most nézzük a korlátokat!

Hát például korlátozott felhasználószámot. És/vagy korlátozott gépre telepítés számot. Korlátozott egyidejű bejelentkezésszámot. (igen, ilyen is van)

A 25 millió lehet egy alaprendszer ár. Ahogy egy kis kényelmi vagy plusz kellene, az újabb kiadás egy azt tudó modulra.

Minden további kívánság pedig súlyos plusz óradíj kiadás.

Gyanítom, hogy Önnek NINCS SZÜKSÉGE olyanra, hogy:

 • egyszer csak kiírja a szoftver, hogy vegyen további licence-et a bejelentkezéshez, vagy
 • kiírja, hogy lejárt a támogatási időszak, csökkentett funkcionalitással megy tovább a szoftver, vagy
 • lekérdezne valamit, de olyan lista nem létezik a lekérdezések között, vagy
 • nem lenne az Ön cégére testre szabva a szoftver felülete, vagy
 • nem tud összekapcsolódni más szoftverek adatbázisával, és még sorolhatnánk...

Önnek terveznie kell az üzletét és látnia kell, hogy mik azok a kiadások, amik a folyamatos üzemeléshez kellenek. Ezek olyan költségek, melyeket nem kérdés, rá kell költeni havi szinten a vállalkozására. Ha ez ugrik meg hirtelen nem tervezett módon, az kifejezetten rossz hatással van az üzletmenetére.

Akikkel beszéltünk és vállalatirányítási rendszert vezetett be, azok közül szinte mindenki elszenvedett ilyet, csak mert az előzetes felméréseknél nem merült fel valami olyan igény, amire csak később gondolt a megrendelő.

Most Önnek lehetősége van a kockázatokat olyan szintre minimalizálni, amit más vállalatirányítási rendszer szállítótól nem kap meg!

Ez egy ajánlat. Egy nagyon jó ajánlat, hiszen a fent jelzett 10 havi díj havonta nem több, mint két munkavállaló költsége átlagbéren. Önnek a fent jelzett konstrukcióban jár:

 • egy alaprendszer minden eddigi funkciójával korlátozás nélkül
 • korlátlan felhasználószám lehetősége
 • a vállalkozásán belül korlátlan mennyiségű számítógépre telepítés lehetősége
 • 10 hónap fejlesztés, mely idő alatt együtt élünk az Ön üzletével, ezalatt az alaprendszer testreszabását és az Önnél felmért igényeit vagyunk hivatottak maximálisan végrehajtani
 • átadás után 1 év garancia a hibamentes működésre
 • már a 10 hónapos szerződés kezdetekor az alaprendszer telepítése, betanítása, használata, hogy a továbbfejlesztési igényeit jól megfogalmazhassa

és még sok más... de ne vágjunk bele ennyire előre, mert hadd ismertessük mindazt a pluszt, amit a konstrukción kívül még adunk Önnek!

A szerződött 10 hónap alatt, amellett, hogy kiszolgáljuk az Önnél felmért igényeket, az Ön igényein túl (vagy azzal összhangban) elkészítjük az alábbiakat is:

Az együttműködés első 3 hónapjában alaposan megismerjük a cégét. A felmért ismereteink alapján a következő 3 hónapban grátisz elkészítjük és keresőmotorokra optimalizáljuk azt a weboldalát, amely akár már tartalmazhatja azt a föntebb vázolt webáruházat (webshop) is, amivel megkezdheti ilyen irányú tevékenységét.

Ne feledje, a vállalatirányítási rendszerünket ekkorra már megkapta, azt már tudja használni, mi "csak" folyamatosan továbbfejlesztjük azt a 10 hónap alatt, időszakosan telepítve és leoktatva az újabb verziókat!

(Összehasonlításul: a keresőmotorokra optimalizálás szolgáltatásunk - mely ebben az ajánlatban grátisz - díja közel hasonló, mint amit Ön fizet havonta a vállalatirányítási rendszeréért! Klikk ide)

És a 10. hónap végén Önnek és a cégének van egy egyedi kialakítású, bevezetett és testre szabott vállalatirányítási rendszere olyan funkcionalitással, amely nagyságrendekkel nagyobb értéket képvisel, mint amit kifizetett rá! És van egy új céges weboldala 5 Önnek fontos kulcsszóra optimalizálva, mely 24 órában automatikusan toborozza ügyfeleit.

Nem szaporítjuk tovább a szót, HA Ön gyorsan dönt, Ön használhatja ki az akciónkat! Mert ez egy időszakos akció. Ez az ajánlat a döntéshozóknak érthető.

Ugyanis összesen 10 ügyfelünk juthat ezen az áron a termékhez! Még 7 hely van!

Küldje el nevét és elérhetőségét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és személyesen tájékoztathassuk minden előnyről, vagy hívja a (31) 7826624 számot.

* Az ár budapesti helyszíneken történő megvalósítás esetén érvényes. Budapesten kívüli telephelyek látogatása a havi díjon felül plusz költséget keletkeztet.

Ezt a munkát elvégezzük Ön helyett!

Informatikai megoldások Önnek!