Demo

SEO

A SEO (Search Engine Optimization) - keresőoptimalizálás lényege, hogy az internetes keresők (Magyarországon leginkább a Google) a megjelölt kulcsszavakra honlapunkat a találati lista elejére rangsorolják. Mivel a látogatók nagy száma innen érkezhet, a SEO szolgáltatásunk adhatja meg az alapját a honlapja sikerének.

Keresőoptimalizálás weboldalára egy alkalommal

Elemezzük weboldalát, elkészítjük a listát az optimális beállításokról, tájékoztatjuk a megfelelő cikkek megírásáról és 3 hónapig követjük ez irányú tevékenységét, folyamatos visszajelzést adva az oldala fejlődéséről.

A szolgáltatás ideje: egyszeri

A szolgáltatás díja: 200.000 Ft + ÁFA

 

Keresőoptimalizálás weboldalán havi díjas megállapodás keretében

Maximum 5 kulcsszavas folyamatos weboldal optimalizálás, mely tartalmazza az egy alkalmas keresőoptimalizálás szolgáltatásait, plusz a megadott kulcsszavakra linképítést végzünk a Google keresője által elfogadott módon, az Ön által készített cikkeket optimalizáljuk és elterjesztjük.

A szolgáltatás ideje: havonta ismétlődő (minimum 2 hónapos szerződéssel)

A szolgáltatás díja: 250.000 Ft + ÁFA -tól

 

Keresőoptimalizálás weboldalán havi díjas megállapodás keretében szakmai cikkek írásával

Maximum 5 kulcsszavas folyamatos weboldal optimalizálás, mely tartalmazza az egy alkalmas keresőoptimalizálás szolgáltatásait, plusz a megadott kulcsszavakra linképítést végzünk a Google keresője által elfogadott módon, az Ön weboldalának megfelelő szakmai cikkeket írunk munkanaponként egyet, ezeket optimalizáljuk és elterjesztjük.

A szolgáltatás ideje: havonta ismétlődő (minimum 3 hónapos szerződéssel)

A szolgáltatás díja: 400.000 Ft + ÁFA -tól

 

Keresőoptimalizálás, szakmai cikkek írása, közösségi kommunikáció

Maximum 5 kulcsszavas folyamatos weboldal optimalizálás, mely tartalmazza az egy alkalmas keresőoptimalizálás szolgáltatásait, plusz a megadott kulcsszavakra linképítést végzünk a Google keresője által elfogadott módon, az Ön weboldalának megfelelő szakmai cikkeket írunk munkanaponként egyet, ezeket optimalizáljuk és elterjesztjük, napi 2 bejegyzést teszünk közzé Facebook, LinkedIn, Google+ oldalain munkanaponként, plusz a szakmai cikkeket terjesztjük itt is.

A szolgáltatás ideje: havonta ismétlődő (minimum 3 hónapos szerződéssel)

A szolgáltatás díja: 550.000 Ft + ÁFA -tól

 


Ezt a munkát elvégezzük Ön helyett!

Informatikai megoldások Önnek!